Esemény naptár

Szeptember 2023
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Névnap

2023. szeptember 21. csütörtök
Máté, Mirella
A Nap kel 06:34-kor,
nyugszik 18:52-kor.

Holnap
Móric
napja lesz.

Figyelem!

Amennyiben a 2023. szeptember 30. napon megrendezésre kerülő Falunap keretében kíván árusítani,
kérjük szíveskedjen az alábbi jelentkezési lapot kitölteni és a megjelölt e-mail címre megküldeni.
További információt a +36-30-1620-769 telefonszámon, Balogné Oláh Johannától kérhet.

 

Jelentkezési lap letöltése

A Tápiószőlősi Baráti Lovas Sportegyesület sikeresen pályázott a VP6-19.2.1.-41-9-21 kódszámú Helyi fejlesztések támogatása felhívás alapján, a pályázaton elnyert támogatás összege 10,73 millió forint.

A támogatás keretében beszerzésre került 2 db rendezvénysátor, 50 db sörpad garnitúra, 1 db selyba parcour bójás készlet és 1 db lószállító utánfutó.

A beszerzett rendezvénysátor és sörpad garnitúra lehetővé teszi az Egyesület számára, hogy a rendezvények lebonyolítása egyszerűbb, hatékonyabb és költségkímélőbb legyen, hiszen korábban ezeket az eszközöket bérelte vagy kölcsön kapta az Egyesület. A beszerzett eszközöknek köszönhetően a versenyzők, vendégeik és a rendezvényeinkre kilátogató érdeklődők számára kulturált, kényelmes helyszínt tudunk biztosítani, nem lesznek az időjárás viszontagságainak kitéve.

A saját selyba parcour bójás készletnek és lószállító utánfutónak köszönhetően fogathajtóink edzéseit rugalmasabban tudjuk szervezni, hiszen akkor gyakorolhatnak, amikor idejük engedi, nem kell alkalmazkodni másokhoz, nem kell utazniuk vagy eszközt bérelni. Az Egyesületnek ezután nem kell bérleti díjat fizetni, hiszen rendelkezünk saját eszközökkel.

Összességében elmondható, hogy a támogatás keretében beszerzett eszközök Egyesületünk működését hatékonyabbá, eredményesebbé és költségkímélőbbé tette.

                                                                                                          Kalacsi Péter

                                                                                                              elnök

 

 

 

 

 

      

 

Pest Megyei Rendőr főkapitányság

Ceglédi Rendőrkapitányság

 

Ködben, hóban, fagyban óvatosabban!

A kedvezőtlen téli időjárás kezdetét vette, a veszélyes körülményeket kialakító időjárási tényezőket minden közlekedőnek figyelembe kell vennie. Hamarosan a köd és eső mellé társulhat a hó, havas eső, ónos eső és a fagy is.

Az első és legfontosabb a jármű szélvédőjének tisztán tartása. Jeges fagyos és havas időben nem elég egy mozdulattal keskeny sávot törölni a szálvédőn a kilátáshoz. Induljon korábban és megfelelően tisztítsa le járműve szélvédőit, elindulás előtt az ablaktörlő lapátokat is ellenőrizze.

A csomagtartóban található nyári kellékeket ideje lecserélni, legyen az autóban meleg takaró, kisebb méretű hólapát és seprű, jégkaparó, jégoldó, hólánc és láthatósági mellény is.

Eljött az idő, hogy a nyári gumikat is lecserélje!

A téli időjárás legyen mindenkinek egyenlő azzal, hogy a járművek sebességét csökkentik, a csúszós útszakaszon óvakodnak a hirtelen kormánymozdulattól és fékezéstől.

Kerékpárral közlekedve is kerülni kell a hirtelen mozdulatokat a csúszós úttesten, kanyarodásnál még óvatosabban és lassan közlekedjenek!

Ne kerékpározzon, a járdán illetve ne tekerjen árkon, bokron a járdára föl és le, hiszen a füves útpadkák is rejtenek befagyott víztócsákat, amelyen könnyen eleshetnek. Ha nem látja biztonságosnak útvonalát a lefagyás miatt, szálljon le kerékpárjáról és tolja azt.

Vigyázz csúszik! A gyalogosok is nézzenek a lábuk elé a teli fagyos időben, a jégen könnyű elesni. A zebrán való áthaladásnál inkább várjanak ki, amíg látják, a közlekedők megállnak és biztosítják az áthaladást a csúszós úton!

Keresés

Népszámlálás 2022.

Elektronikus ügyintézés

Facebook

DTKH