A Tápiószőlősi Baráti Lovas Sportegyesület sikeresen pályázott a VP6-19.2.1.-41-9-21 kódszámú Helyi fejlesztések támogatása felhívás alapján, a pályázaton elnyert támogatás összege 10,73 millió forint.

A támogatás keretében beszerzésre került 2 db rendezvénysátor, 50 db sörpad garnitúra, 1 db selyba parcour bójás készlet és 1 db lószállító utánfutó.

A beszerzett rendezvénysátor és sörpad garnitúra lehetővé teszi az Egyesület számára, hogy a rendezvények lebonyolítása egyszerűbb, hatékonyabb és költségkímélőbb legyen, hiszen korábban ezeket az eszközöket bérelte vagy kölcsön kapta az Egyesület. A beszerzett eszközöknek köszönhetően a versenyzők, vendégeik és a rendezvényeinkre kilátogató érdeklődők számára kulturált, kényelmes helyszínt tudunk biztosítani, nem lesznek az időjárás viszontagságainak kitéve.

A saját selyba parcour bójás készletnek és lószállító utánfutónak köszönhetően fogathajtóink edzéseit rugalmasabban tudjuk szervezni, hiszen akkor gyakorolhatnak, amikor idejük engedi, nem kell alkalmazkodni másokhoz, nem kell utazniuk vagy eszközt bérelni. Az Egyesületnek ezután nem kell bérleti díjat fizetni, hiszen rendelkezünk saját eszközökkel.

Összességében elmondható, hogy a támogatás keretében beszerzett eszközök Egyesületünk működését hatékonyabbá, eredményesebbé és költségkímélőbbé tette.

                                                                                                          Kalacsi Péter

                                                                                                              elnök